Hoe voorkom je dat je overbodig wordt? Ken je de belangrijkste trends? Ben je beter dan een robot? Met andere woorden: Ben Jij Futureproof? Lees de PDF. of beter nog bekijk de teaser video

In deze show leggen futurist Marcel Bullinga en mind reader Jamie Raven uit Londen uit hoe je jezelf en je business futureproof kunt maken. Een show vol psychologie en humor waar je de trends aan den lijve meemaakt.  In de toekomst, in een 100% transparante wereld, is het onmogelijk te liegen. Van de andere kant zul je in staat zijn de nabije toekomst te voorspellen. Het is handig om de waarheid te vertellen en de gekken te ontdekken.

In de toekomst wordt alles een spel: zaken doen, beslissingen nemen en leren. De show is een illustratie van deze trend – en een nieuwe categerie. Een typisch gevalletje kruisbestuiving. We demonstreren live hoe voorspellingen kunnen uitkomen, gebruik makend van de keuzen gemaakt door de deelnemers. Het draait allemaal om “educated guesses” en het gebruik van je intuitie om de juiste keuzes te maken.

Marcel Bullinga  (NL) is een futurist/trendwatcher en internationaal spreker. Hij is lid van US Techcast, UK Shaping Tomorrow, US World Future Society, UN Singularity Hub en de @trendrede, het collectief van NL  trendwatchers. Hij is auteur van Welcome to the Future Cloud – 2025 in 100 Predictions. Bekijk zijn voorspellingen op www.futurecheck.com en volg @futurecheck. Jamie Raven  (UK) is niets van dit alles. Hij is wel, eh, grappig. Hij heeft het laatste decennium  beroemdheden, koningen en bedrijven over de hele wereld vermaakt door ze precies te vertellen wat ze dachten.


VOOR CONGRESORGANISATOREN EN PERS:

Voor innovatieve bedrijven en up2date overheden, voor CEO’s en professionals
Duur 45 – 60 minutes, or 1 day long – as you wish
Taal English, or in Dutch & English – as you wish
De clip van Are You Futureproof (Amsterdam 2013) [is in de maak!] Zie ook Jamie’s video en Marcel’s video

Als u de show wilt boeken, bel dan +31-6-29 55 29 46 (NL) of +44-2087489670 (UK) of mail info@futurecheck.nl