Wethouder: “Leuk om te linken. Je hebt mij enkele jaren geleden behoorlijk geinspireerd met je blik op de toekomst.”

Bij linken op Linkedin (2016)

“Spetterende Outlook was dat! Je lijkt op Guido Weijers maar dat heb je zeker al vaker gehoord?” Nieuwjaarsborrel businessclub

Businessclub Nieuwjaarsborrel

Uit de honderden reacties naar aanleiding van de jarenlange Trendredes: “Heel inspirerend! Eindelijk weer een optimistisch geluid”

Trendrede

“Inspirerend hoe je het onderwijs van de toekomst schetst.” “Ben het er niet allemaal mee eens hoor, maar het zet me wel aan tot nadenken over mijn eigen situatie.” “Ben ik zelf eigenlijk wel futureproof?”

Congres Onderwijs

“Ga zwemmen met je doelgroep, dat vind ik nou een leuke tip”

Ministerie Infrastructuur & Milieu

Nationaal Debat over Jongeren en Geld in Nieuwspoort: “Sprankelend en kordaat dagvoorzitterschap. Verbindend en inspirerend”

Congres Geld

“Zeer geanimeerde presentatie over de toekomst. En echt interactief”

Congres Licht

“We hebben genoten van je trends. Ik zie die arbeidsmarkt van de toekomst wel zitten!”

Congres HRM

“Ik werd helemaal blij van je presentatie. Lekker dynamisch.” “Ik kreeg er energie van.” “Je hebt beslist mensen aan het nadenken gezet.” Opdrachtgever: “Genoten van jouw heerlijk snelle presentatie. Heel blij dat je erbij was!” Dagvoorzitter: “Hartstikke leuke presentatie. Öp het eind was de zaal wat stiller maar dat kwam omdat ze erover gingen nadenken. Heb het na afloop ook veel gehoord van de bezoekers. Werd zeer veel besproken”

Ondernemerscongres

Opdrachtgever (vakbond) na presentatie: “Hi Marcel, wat een geweldige presentatie van je vanmiddag. Loved it! En ik heb er veel van opgestoken. Als iemand ooit vraagt om een goede spreker over trends en de toekomst, dan weet ik wie ik zal aanbevelen!” Deelnemer in de zaal: ” Deze bijeenkomst was voor mij een echte eye opener.”

Geweldige presentatie

Opdrachtgever (Ministerie van Binnenlandse Zaken): “Ik vond het ook weer erg leuk en goed en kreeg ook veel positieve reacties. Collega’s die aangaven echt aan het denken te zijn gezet. Dat was ook het doel en mooi dat het dan lukt.” Deelnemers: “Echt out of the box.” “Even wegdromen.” “Inspirerend.” “Erg leuk.” Congresorganisator (Ministerie van Infrastructuur en Milieu): “Super bedankt voor de leuke sessie op het MVI-congres! De enige sessie die ik daadwerkelijk heb mogen meemaken, én wat voor een. PIANOo en IenM kijken terug op een geslaagd congres. Ik hoop jullie ook! De tip “Technicus vervangen door een robot”, staat al op mijn lijstje! ;)”

Echt out of the box (toekomst inkoop)

Opdrachtgever (opleidingsinstituut informatiemanagement voor de overheid) op twitter: “Fun en goede triggers. Bedankt!”. Deelnemers achteraf: “Heerlijke presentatie”. “Goed gedaan”. “Eyeopener voor mij.” “De battle van de toekomst draait dus om de vraag wie de eigenaar is van de robotgegevens!”

Bots & Brains 1ste editie

Uw review is belangrijk voor ons

Stuur ons uw beoordeling naar ons op.

Wij stellen het zeer op prijs als u de moeite wilt nemen ons te beoordelen zodat wij weten of we op de juiste weg zijn en waar we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wees daarom ook zo eerlijk mogelijk over onze dienstverlening.

Submit!formulier