Bel 06-29552946 of mail naar info@futurecheck.nl

Als dagvoorzitter, talkshowhost of debatleider gebruikt Marcel Bullinga humor, snelheid en vriendelijkheid. Zijn specialiteit: het podiuminterview. Marcel bevraagt de sprekers/podiumgasten liever live op het podium in plaats van dat die sprekers saaie Powerpoints afdraaien. Dat is de essentie van Marcel’s aanpak: interactiviteit – niet alleen met de zaal, maar ook met de podiumgasten – en doortimmeren. Kort en krachtig interviewen, verschillende ingrediënten na elkaar plaatsen. Dat samen leidt tot dynamiek. Marcel is kritisch opbouwend maar nooit grof. Hij stelt mensen op hun gemak. Geeft podiumgasten de ruimte hun verhaal te doen en koppelt mensen en meningen aan elkaar. Er zijn diverse innovatie interactie- & debatvormen mogelijk, zoals de Beeldenstorm In/Uit, het Burengesprek, de Toekomstquiz, de DealMaker, het Stellingenspel al dan niet met Overlopen.
Als voor een groot event meerdere trainers en workshopleiders nodig zijn, werkt Marcel graag samen met de voortreffelijke trainers van het Nederlands Debatinstituut. Zij kennen daarnaast ook de partijen die een event kunnen “veredelen”, zoals visueel verslag, stemmachines, poppentheater samenvatting etc.

futurecheck-marcelbullinga-fotos-door-alex-dokter-fotostudioalkmaar-nl-robot-1-1

Mooie voorbeelden

  • De @Trendrede 2015, die Marcel op 9/9/2014 leidde. Combinatie van zaaldebat met de fysiek aanwezigen en realtime Twitter-reacties. De Trendrede werd trending topic nr. 2 van die dag. Interessante mogelijkheid is ook om een deel van het debat te houden met het publiek op een andere locatie door middel van een video-Skype. Marcel doet ook gezamenlijk de “Trendrede Talkshow op uw werkvloer”.
  • Een marktplaats sessie voor Ministerie van Infrastructuur & Milieu. Ik breng vraag & aanbod live bij elkaar. Bijvoorbeeld een gemeente die een brug wil bouwen. Wie kan helpen en hoe? Deals maken!
  • Nationaal Congres Pesten op 30/10/2014, waar Peer2Peer educatie het thema is. Daarom heeft Marcel daar als sidekick een jongere naast zich die hem bijstaat bij het dagvoorzitterschap.
  • Congres over Werknemersbedrijf op 18/11/2014, waar we een proef van 1 jaar in de steigers zetten: het Eerste Virtuele Werknemersbedrijf van Nederland. In realtime te bouwen samen met de zaal.
  • Nationaal Congres Mediawijsheid 2014 met Google Glass.