Het TrendGilde wordt gevormd door een groep zeer ervaren trendwatchers die regelmatig hun visie geven in de media over trends en toekomst. Overal komt u de TrendGilde Founders tegen. Ze zijn in alle sectoren actief en worden op strategisch niveau ingezet door overheden, bedrijven en brancheorganisaties. Denk aan politiek; industrie; financiële sector; zorg; onderwijs; bouw; en technologie. De TrendGilde Founders verzorgen elk afzonderlijk trendpresentaties; brainstormsessies; dagvoorzitterschappen; trendverkenningen & columns.

De Trendgilde Founders zijn allen lid of lid geweest van Trendrede.nl, het grotere collectief van Nederlandse trendwatchers dat de jaarlijkse Trendrede verzorgt. Het verschil is dat Trendrede geen opdrachten uitvoert, TrendGilde wel.

Dit is ons aanbod als collectief:

  • Wij vormen een eenmalige onderzoeks & debat-pool voor uw strategie of toekomstvisie.
  • Wij participeren zelfstandig in subsidieaanvragen, zoals MIT en Horizon 2020. WIj fungeren daarin als sparringpartner voor het consortium dat innovaties onderzoekt of uitvoert.
  • Wij verzorgen onafhankelijke “trendwatchers-debatten” over actuele topics, zoals referenda, om beide kanten van de medaille te laten zien
  • Wij voeren een quick scan uit van uw strategie of toekomstvisie, waarbij elke Trendgilde Founder 1 uur besteedt aan het lezen  en 1 uur aan het geven van feedback. U krijgt de feedback gebundeld terug. De feedback kan in de vorm van geschreven tekst, maar ook in de vorm van een videogesprek of conferentie.

 

TrendGilde Founders

Marcel Bullinga

Goos Eilander

Ronald van den Hoff

Norbert Mirani

Lieke Lamb

Richard Lamb

Carl Rohde

 

Contact

Wilt u een interview; trendpresentatie, brainstormsessie, dagvoorzitterschap, trendverkenning of column door 1 van de TrendGilde Founders laten verzorgen? Neem dan rechtstreeks contact op met één van hen of mail naar:

Contact@TrendGilde.nl

 

Een eerste kennismaking

Marcel Bullinga

Futurist & TrendWatcher

Website – 06 29552946 – Email

“Doe het zelf samenleving en robots”

Goos Eilander

“XX”

Ronald van den Hoff

“XX”

Norbert Mirani

“XX”

Lieke Lamb

TrendWatcher & Innovation Ambassador

Website  – 070 511 44 44 – Email

XX”

Richard Lamb

Futurist & TrendStratreeg

Website  – 070 511 44 4406 – Email

“Technology is een enabler. De mens is een disabler

Carl Rohde

“XX”