PERSBERICHT – Amsterdam/Alkmaar, 16 maart 2016

Futurist en trendwatcher Marcel Bullinga brengt vandaag zijn nieuwe boek uit: Overbodig in 10 jaar of futureproof? Verrassend: het is geen boek maar een online videotraining, uitgegeven door Elearning platform @studytube, dat recent gewaardeerd werd als ‘Beste Opleider 2015’. De training is bedoeld voor iedereen die liever niet binnen 10 jaar overbodig wordt, maar een Baan van de Toekomst ambieert en wil blijven mee doen in de huidige sterk veranderende economie. De training is volledig online of blended in combinatie met live trainingen van Marcel Bullinga te volgen.

futurecheck-marcelbullinga-fotos-door-alex-dokter-fotostudioalkmaar-nl-robot-6Marcel Bullinga van @futurecheck licht toe: “Ik leer nieuwsgierige professionals hoe ze overeind kunnen blijven in de maalstroom van verandering, hoe ze futureproof kunnen worden. Door de trends toe te passen op je eigen werk en organisatie kun je een superprofessional worden. Robots zijn de nieuwe mobieltjes. Het zijn de nieuwe collega’s en arbeidskrachten. Als we onze welvaart willen behouden, zou iedereen in de toekomst een zwerm robots moeten bezitten. Ik pleit dan ook voor de ontwikkeling van een miljoen leerrobots, zowel voor thuis als op school. Dat is een veel betere investering dan extra leraren.”

Homam Karimi, CEO @studytube: “De online training is het nieuwe boek. Aangevuld met klassikale training is dat het onderwijs van de toekomst. Online First maakt leren namelijk veel efficiënter dan het nu is. Wij geloven dat succesvolle opleiders in de toekomst het zo zullen doen. Marcel Bullinga’s training is hier een prachtig voorbeeld van.”

studytube-screenshot-kortetraining-werfvideoBoek de training

Boek de online training Overbodig in 10 jaar of futureproof met een kijkduur van 1:15 uur voor 120 euro. Er volgt een verdiepingstraining Futureproof x 10 over de toekomst van ruim 10 sectoren (medio april). De training is ook blended verkrijgbaar, waarbij Marcel Bullinga voor een deel persoonlijke trainingen geeft.

Over trendwatcher Marcel Bullinga

Marcel Bullinga (“Guru 2025”) behoort tot de vooraanstaande trendwatchers van Nederland. Hij wordt regelmatig geïnterviewd door de media over zijn toekomstvisie. Als keynote spreker en dagvoorzitter heeft hij in ruim 20 jaar honderden presentaties gegeven voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Van Slimme Stad tot Doe Het Zelf energie, van Zorgrobot tot Super Overheid. Marcel voorspelde de opkomst van internet en had gelijk. Nu voorspelt hij de opkomst van de robots en de superprofessional.