WEDDEN? “LAATSTE KRANT & BOEK GEDRUKT IN 2020”

“Schermen hebben alle huidige papieren media en digitale informatiedragers zoals CD’s en DVD’s vervangen. Papier is verdwenen in de 3D mobiele media wolk. We luisteren nog steeds naar muziek, maar zonder muziek-CD’s te bezitten. We huren informatie maar bezitten haar niet. Kranten en tijdschriften zijn alleen maar verkijgbaar op beeldscherm. Uitgevers worden Eboek-verkopers. Boekenloze bibliotheken en boekwinkels worden gemeenschapscentra & ontmoetingsplaatsen. Ze doen dat op tijd of ze gaan failliet.”

WEDDEN? Journalisten, uitgevers en auteurs die de uitdaging willen aannemen, zijn welkom! Mail naar info@futurecheck.nl of Twitter @futurecheck (mention #futurecloud). Uw naam wordt dan opgenomen op de wed-pagina.

STEM NU: www.futurecheck.com/wedden

LANCERING BOEK OP TRENDWATCH SITE HALL FIVE
Deze weddenschap maakt deel uit van een serie weddenschappen tussen Futurist Marcel Bullinga en experts op verschillende gebieden. De weddenschappen zijn verbonden aan Bullinga’s boek Welcome to the Future Cloud – 2025 in 100 Predictions. Het boek is gelanceerd op de New York trendwatch site Hall Five.

De Wolk is een wereld zonder olie en zonder papier. Elk kantoor, elke school en elke fabriek is veranderd in een gaming zone. Sociale robots doen het vuile werk. De Wolk vermindert files en leidt tot een economische opleving.

Artikel: Hall FiveAlle Weddenschappen | Boek: www.futurecheck.com/boek | Top 10 Voorspellingen: www.futurecheck.com/top10