Wat fijn dat je meehelpt op het 7de Nationaal Congres Mediawijsheid 2015! Dat vindt plaats in de Reehorst te Ede op 25 maart 2015. We waarderen het enorm, en we zullen ons best doen ervoor te zorgen dat je een goed gevoel aan deze dag overhoudt!
Lees het inhoudelijke Programma 7de Congres Mediawijsheid 25-03-2015 en de Gids voor de workshopgevers met praktische zaken

Team: Jordy Nolten – Merle Friso – Pito Raaijmaakers – Jamila Azzouz – Jeroen van der Haas – Marcel Bullinga – Bamber Delver – Liesbeth Hop

Jeroen is teamleider. Hij is aanspreekpunt voor team en Reehorst. Opent de workshopzalen en houdt de sleutels bij zich en sluit de zalen af om half 6. Geeft de workshophouders parkeermuntjes. Hij leidt de aanmeldbalie en geeft ieder daar een taak.
Merle verwelkomt de VIP-gasten in de brasserie.
Marcel is dagvoorzitter en leidt het plenaire deel.
Liesbeth en Bamber ontvangen de VIP-gasten en zijn het stralend middelpunt 🙂

Het Team verwelkomt de bezoekers, wijst ze hun plaatsen, schrijft ze vanaf 12:15 in bij de aanmeldbalie, helpt workshopgevers met hun techniek en andere vragen, is aanspreekbaar gedurende hele congres en pauze, duwt mensen om 12:55 en om 15:25 uur de zalen in, helpt mee met opruimen om half 6, helpt mee met tellen van de bezoekers, neemt de 3 retourformulieren in: input Paspoort +  evaluatie  + bezoekers-telling per workshop. Alle retourformulieren moeten in de groene bakken bij de aanmeldbalie. Deelnemers krijgen de CHECK ansichtkaart als aandenken mee.

Het team eet mee na afloop van het congres, om 6 uur in het restaurant van de Reehorst. Na het opruimen.

Iedereen kan een workshop volgen. Ga dan wel iets eerder weg om te helpen bij de overgang naar de volgende workshop. Help mee bij het tellen van het aantal bezoekers.

Iedereen draagt een congres-T-shirt.

Woensdag 25 maart om 10:00 uur is de briefing met het team van de Reehorst.

Jeroen, Liesbeth en Jamila gaan met hun eigen auto.

De rest gaat met de auto van Bamber mee. Zorg dat je op woensdag 25 maart om 8:00 uur ’s ochtends aanwezig bent op Destreelaan 157 Sint Pancras (of we pikken je ergens onderweg op op een station). We gaan rijden om 8:15.

MEE IN AUTO BAMBER:

-laptop en klicker

MEE IN AUTO JEROEN:

-T-shirts

-tassen

-retourformulieren: Input Paspoort + Evaluatieformulier

-3 groene bakken voor de retourformulieren